Fred van Leer is ‘een vreselijke luxepoes’

Fred van Leer (35) geeft het gewoon toe: hij is een vreselijke luxepoes. “Ik verwen mezelf graag met de goede dingen in...

Lees ook

Fred van Leer (35) geeft het gewoon toe: hij is een vreselijke luxepoes. “Ik verwen mezelf graag met de goede dingen in het leven: een luxe vakantie, lust of mooie kleding”, vertelt hij aan Grazia.

“Ik ben vooral een jeans- en jasjesfreak. Ik heb ook een schoenentic, ik bezit zo’n tweehonderd paar. Rolex is daarnaast het enige horlogemerk voor mij. Mijn moeder ligt nog steeds aan de beademing sinds ze hoorde hoe duur hij was.”

“Weet je, ik werk er hard genoeg voor”, vervolgt Fred. “Ik ken ook wel degelijk de waarde van geld, dat kreeg ik van huis uit mee. Ik werk soms met vrouwen die totaal niet weten wat er in de wereld te koop is. Zij denken dat het minimumjeugdloon 3500 euro bedraagt. Hoezeer ik ook geniet van business class vliegen, ik zou er zelf nooit duizenden euro’s voor neertellen.”

De stylist vindt geld wel heel belangrijk. “Ik hoef niet loaded te zijn, maar wil wel financieel onafhankelijk zijn. Ik heb vaak sjans met steenrijke oude mannen, die me alles willen geven. Sommige jongens gooien op zo’n moment hun benen in de lucht en dromen over handtassen.”

“Zo ken ik een jongen die van zijn sugar daddy cadeaus van drie ton krijgt. Vreselijk, ik zou me daar zo ongemakkelijk bij voelen. Maar ik kies altijd weer de low lifes uit. Jongens die van de honger geen ontlasting hebben. Dat kan ook beter.” (MB)

Lees het hele interview met Fred deze week in Grazia.

Laatste nieuws

Zie ook