Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Monique Collignon Haute Couture & Couture Light

Monique Collignon presenteerde zondagavond zowel haar MC Haute Couture- als MC Couture Light-collectie. Beiden in het th...

Monique Collignon Haute Couture & Couture Light

Monique Collignon presenteerde zondagavond zowel haar MC Haute Couture- als MC Couture Light-collectie. Beiden in het thema Cavalerie, de ruiterij. Denk aan items met grove breisels, double breasted sluitingen, suède jeans, fijne jasjes en mantels met epauletten in de kleuren zwart-wit, bordeaux, brons, petrol en antraciet.

De MC Couture Light-collectie is een vertaling van de Haute Couture naar meer toegankelijke ontwerpen. De zogenaamde fashionforward prêt-à-porter-collectie. Hier zien we veel jurkjes, suède jeans en fitted jackets in de kleuren petrol, dhalia, denimblauw, antraciet en brons. Ook in deze stukken zijn de details veelzeggend: stiksels, plooien, buckles en knopen maken het Cavalerie-thema waar.

De MC Couture Light-collectie is exclusief verkrijgbaar via wehkamp.nl. Ook komt Collignon met haar eerste Pop Up Boutique. Hier zal ook de Couture Light-collectie worden gepresenteerd. Het concept van de store wordt aangepast aan de locatie waar het zich op dat moment bevindt. (JvH)

HAUTE COUTURE

COUTURE LIGHT