Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Intieme bruiloft voor Ryan Reynolds en Blake Lively

Waren er eerst nog wat twijfels, zijn die er nu niet meer: Blake Lively en Ryan Reynolds zijn afgelopen weekend echt in...

Intieme bruiloft voor Ryan Reynolds en Blake Lively

Waren er eerst nog wat twijfels, zijn die er nu niet meer: Blake Lively en Ryan Reynolds zijn afgelopen weekend echt in het huwelijksbootje gestapt. Langzaam maar zeker komen er in diverse media steeds meer details naar buiten over de geheime bruiloft.

Marchesa

De altijd prachtige Blake (25) droeg een op maat gemaakte jurk van modehuis Marchesa, ontworpen door Georgina Chapman en Keren Craig. Aan haar voeten had ze een paar speciaal voor de gelegenheid ontworpen Louboutins. Blake en Christian Louboutin zijn goede vrienden; hij vernoemde zelfs een paar pumps naar haar. Ook Blakes moeder en de bruidsmeisjes droegen een japon van Marchesa. De bruidegom (35) en zijn gevolg hadden allen een maatpak van Burberry aan.

The Notebook

Het paar wisselde geloften en ringen uit op de Boone Hall-plantage in Charleston, South Carolina; de zo bekende locatie uit de romantische film The Notebook. Het stadje is al lange tijd favoriet bij Ryan. De ceremonie werd gehouden in een rustieke schuur en de receptie buiten in een grote witte tent.

Het team van Martha Stewart Weddings was ingehuurd om deze prachtige dag te organiseren, samen met de lokale wedding planner Tara Guérard. De Britse zangeres Florence Welch zorgde voor muzikale opleuking van het feest.

Betoverende viering

“Ryan en Blake wilden een intieme, persoonlijke huwelijksdag met alleen goede vrienden en familie erbij”, valt te lezen op de blog van de wedding planners. “Van de oprechte ceremonie tot de elegante receptie en het gezellige feest; het was een betoverende viering.”

Overigens hebben Blake en Ryan de bruiloft zelf nog niet bevestigd. Ze hadden pas een jaar een relatie en hun verloving niet bekendgemaakt. Maar dat vergeven we ze, zij mogen nog even lekker genieten van hun wittebroodsweken! (MB)

Beeld: Getty Images