Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Moeder Chris Brown misleidt rechtbank?

Chris Brown stond deze week terecht in de rechtbank. Hij wordt ervan beschuldigd te hebben gelogen over het volbrengen v...

Moeder Chris Brown misleidt rechtbank?

Chris Brown stond deze week terecht in de rechtbank. Hij wordt ervan beschuldigd te hebben gelogen over het volbrengen van zijn taakstraf. Zijn moeder, Joyce Hawkins, zou hier ook een aandeel in hebben gehad.

Chris kreeg de taakstraf van 180 uur voor het mishandelen van Rihanna in 2009. Hij zou de uren hebben gemaakt in het Tappahannock Children’s Center. Later bleek dat zijn moeder ooit directrice van de kinderopvang was en het papierwerk van haar zoon had ingevuld. Dit riep vraagtekens op bij de officier van justitie over eventuele gesjoemelde uren.

Rihanna was uiteraard ook in de rechtszaal aanwezig om Chris te steunen. De zangeres uit Barbados en haar boyfriend liepen na de rechtszaak arm in arm de rechtbank uit. Volgens ooggetuigen zagen ze er opgelucht uit. De rechter heeft de zaak namelijk uitgesteld. Er is meer tijd nodig is om het bewijs beter te bestuderen.

Het lijkt er op dat RiRi zich inderdaad niets meer aantrekt van alles wat er over hen gezegd wordt. Ze vertelde Rolling Stone vorige week dat ze het veel belangrijker vindt om gelukkig te zijn met Chris.

(CCA)

Bron: TMZ Beeld: Getty Images