Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Dé rode loper jurken @ Grammy Awards 2012

Vanavond is het weer zo ver. Dan worden de felbegeerde Grammy Awards uitgereikt. Dijk-van-een-stem Adele haalde vorig ja...

Dé rode loper jurken @ Grammy Awards 2012

Vanavond is het weer zo ver. Dan worden de felbegeerde Grammy Awards uitgereikt. Dijk-van-een-stem Adele haalde vorig jaar maar liefst 6 Grammy’s (!) binnen en was hiermee de winnaar van de avond.

Ondanks het harde gejuich, de vele felicitaties en de prachtige gouden Grammy’s hadden wij eigenlijk maar oog voor een ding: de jurken. Van lange sleep tot blote kuiten en van bruidachtig wit tot fel oranje. Én van super mooi tot spuug lelijk..

Onze favorieten van de avond waren Katy Perry in een prachtige, lichtblauwe elfenjurk van Elie Saab, Taylor Swift in een elegante, gouden jurk van Zuhair Murad en Gwyneth Paltrow in een sexy, zwarte jurk van Stella McCartney. Ook Paris Hilton ziet er mooier uit than ever seen before.

Wat we van de visnet-juk van Lady Gaga, het oranje gewaad van Fergie en de nonnenjurk van Nicki Minaj vinden, weten we nog niet. De dames zijn ieder geval niet bepaald gekleed voor de gelegenheid, we waren hier immers niet bij Heidi Klum’s halloweenparty!

Wat vind jij van de jurken tijdens de Grammy Awards 2012? Love it or hate it?