Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Bafta’s 2013: de jurken

Wat zijn we dit weekend weer verwend met mooie jurken. Niet alleen werden de Grammy Awards in Los Angeles uitgereikt, oo...

Bafta’s 2013: de jurken

Wat zijn we dit weekend weer verwend met mooie jurken. Niet alleen werden de Grammy Awards in Los Angeles uitgereikt, ook waren er Bafta’s te winnen. Bij de uitreiking van deze belangrijke Britse filmprijzen spotten wij natuurlijk ook weer een aantal celebs. Bibberend van de kou – de temperatuur was onder nul – betraden ze de rode loper. Wie waren er en wat hadden ze aan? Hierbij een overzicht!

Jennifer Garner hield het simpel met een ivoorkleurige haltertop op een zwarte rok van Roland Mouret. Jessica Chastain – waar zien we haar de laatste tijd niet – straalde eveneens in een jurk van Roland Mouret. De blauwe kleur staat haar prachtig! Jennifer Garner – ook bij elke rode loper-feestje aanwezig – schitterde in strapless jurk met diamonds van Dior.

Het zou geen rode loper zijn, als er geen jurk van Stella McCartney voorbij kwam. Juno Temple nam die taak op haar in een ivoorkleurige jurk van de Britse designer. Sarah Jessica Parker viel op door haar keuze voor een jumpsuit van Elie Saab. En tja Anne Hathaway, wat staat haar niet? Deze Burberry jurk maakt haar in ieder geval weer stunning!

Deze twee dames – Marion Cotillard en Andrea Riseborough – zijn misschien niet zo bekend, maar opvallen doen ze zeker in hun kanariegele jurken. Marion schitterde in Dior en Andrea in een jurk van Vivienne Westwood. Wij krijgen bij het zien van deze jurken spontaan zin in de lente! (RK)

Beeld: Getty Images