Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blog: Zo niet sexy!

Of stiekem toch wel een beetje? Er zijn van die mannen die gewoon de seks niet aan hun kont hebben hangen. Ben Affleck i...

Blog: Zo niet sexy!

Of stiekem toch wel een beetje?

Er zijn van die mannen die gewoon de seks niet aan hun kont hebben hangen. Ben Affleck is (naar mijn bescheiden mening) zo iemand.

Hij was per ongeluk een beetje stoer in Pearl Harbor, maar toch net niet helemaal.

Zijn verloving met J-Lo destijds droeg ook niet echt bij aan zijn (ongetwijfeld intens hard gewenste) imago van ‘too hot to handle’-hunk. Je zag aan alle kanten dat Ben volledig overschaduwd werd door de diva. En tja, dat vind ik niet sexy. Mannen moeten gewoon mannen zijn. Lief is goed, maar af en toe moeten ze je gewoon aan je paardenstaart de grot insleuren. Toch?

Hij is sinds 2004 samen met Jennifer Garner, die natuurlijk ultra-sympathiek is, maar ook niet echt een wild ding, qua uitstraling.

Een paar weken geleden werden de BAFTA’s uitgereikt, en Ben was met zijn film Argo meermalen genomineerd. Hij sleepte onder andere de BAFTA voor beste film in de wacht, en toen dat bekend werd, was er een ongelooflijk pijnlijk moment tussen de twee echtelieden. Althans, dat vond ík.

Een ongemakkelijke kus, zo net naast de mond. Dat je gewoon zeker wist dat die twee heus niet ’s avonds nog een lekker potje gingen tongen, of anderszins, om één en ander te vieren.

Jennifers uitspraak bij Ellen Degeneres, over dat haar man supersperma heeft, sterkte mij enorm in mijn vermoeden. Van dat soort opmerkingen slaat mijn fantasie totaal op hol. Die hebben natuurlijk in totaal slechts een keer of acht seks met elkaar gehad, waarvan drie keer resulteerde in een wolk van een baby. Want superzaad, dus vrijwel altijd raak.

Nee, je kunt mij niet wijsmaken dat het daar thuis vuurwerk is. In geen enkel opzicht. Volgens mij zijn die twee altijd lief en beleefd en voorzichtig met elkaar. Lekker gezellig broer- en zus-achtig.

Maar toch… Je ziet de laatste tijd veel gezapige familiefoto’s van het Affleck-Garner-gezin voorbijkomen. Ben die bloemen koopt voor zijn vrouw, Ben die zijn dochtertjes naar school brengt, Ben die zijn dochters geduldig duwt op de schommels.

En dát is toch wel een beetje sexy….