Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Blog: Lord Dickhead!

Je zal maar een prachtdochter op de wereld hebben gezet, haar alles hebben gegeven wat haar jeugdige hartje begeerde en...

Blog: Lord Dickhead!

Je zal maar een prachtdochter op de wereld hebben gezet, haar alles hebben gegeven wat haar jeugdige hartje begeerde en dan komt zij als dank thuis met Scott Disick. Werkelijk, wat bezielt Kourtney Kardashian? Een man die het zoooo druk heeft, maar zelf niet eens fatsoenlijk kan uitleggen waarmee. En als je hem vraagt naar de herkomst van zijn titel, hij mag zich graag The Lord noemen, verwijst hij waarschijnlijk naar die website waar je die titels gewoon kunt kopen.

Elke keer wanneer ik The Kardashians kijk, erger ik me kapot aan dat nare ventje. Ik durf te wedden dat hij het liefst spiegels boven zijn bed zou hangen en als het even kan zelfs op de wc, omdat hij zichzelf, zelfs in de meest oncharmante posities, nog steeds onweerstaanbaar vindt. Hij laat zich in zijn kledingstijl (die ik dan weer wel ok vind) inspireren door Patrick Bateman (Christian Bale) in American Psycho. Ik durf te wedden dat hij zou willen dat hij ook the guts van Patrick had. Uggh!

Waar Lord Disick weer wel genoeg lef voor heeft, is zijn vriendin neerhalen voor de camera. Ze is namelijk nog steeds niet op haar oude gewicht. Hij klaagt over haar te dikke bovenarmen, hij klaagt over de ‘tenten’ die zij steeds aantrekt naar het strand, hij klaagt dat ze niet genoeg haar best doet om af te vallen. Hij zegt dat te doen uit liefde. Hij wil Kourtney alleen maar motiveren, omdat hij het idee heeft dat zij degene is die met haar ‘overgewicht’ zit. En dan dat romantische tripje naar Parijs dat Kourtney organiseerde om haar relatie met etterbakje wat op te ‘spicen’. Vond de Lord heel erg leuk, maar kennelijk ook doodeng, stel dat hij haar bij een romantisch diner in de ogen moest kijken? Dat doet hij namelijk bijna nooit, hij houdt haar zelfs bijna nooit echt vast, het is altijd Kourtney die een beetje aan Scott hangt, bekijk hun foto’s op internet maar eens. Dus om intieme momenten met de moeder van zijn kinderen te voorkomen, nodigde deze ‘heer’ nog wat vrienden uit. En arme Kourt- het is nu bijna vaste prik aan het worden- maar huilen.

Op Twitter kreeg LD er na de uitzending gelukkig flink van langs. Ook in de pers wordt hij niet gespaard, want wat doet deze wannabe nou de hele dag? Niemand ziet hem ooit naar zijn werk gaan. Scott zegt dat dat komt omdat hij zijn afspraken het liefst overdag plant, zodat hij ’s avonds tijd heeft om met zijn gezin te eten. Mag ik even een hele grote emmer?

Ik snap die Kardashians ook niet, Kris Humpries niet, maar Scott dus wel. Kris had tenminste nog een baan en hij behandelde hun dochter niet als een stuk vuil.

Kan iemand daarom dit verwende snertkind alsjeblieft een paar corrigerende tikjes geven in zijn met Crème de La Mer gehydrateerde gezichtje? En daarna een maandje poep laten scheppen in de plaatselijke dierentuin? Leert hij ook meteen wat werken echt inhoudt. Dank!