Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opnieuw rel over nieuwe bikinifoto Kate Middleton

De Britse koninklijke familie is niet te spreken onderneemt stappen tegen het tijdschrift ‘Chi’ die foto’s van een zwang...

Opnieuw rel over nieuwe bikinifoto Kate Middleton

De Britse koninklijke familie is niet te spreken onderneemt stappen tegen het tijdschrift ‘Chi’ die foto’s van een zwangere Kate Middleton in bikini wil publiceren. Het debat over het respecteren van het privéleven van de leden van het Britse koninklijke hof laait door dit voorval weer helemaal op.

Kate en William boekte voor hun rust een vakantie naar de Caraïben, maar de paparazzi lag alweer op de loer. Wederom werd Kate in bikini, en vier maanden zwanger, op de gevoelige plaat vastgelegd.Het Italiaanse blad Chi is nu van plan om deze foto’s te publiceren. Bovendien plaatst Chi ook een van de foto’s van Kate op de cover.

De koninklijke familie laat via hun woordvoerder wetendat het publiceren van deze foto’s een inbreuk is op het privéleven van het koppel. Prins William gaat zelfs zo ver dat hij vraagt om de fotograaf een celstraf te geven.

Het is niet de eerste keer dat er een rel is over foto’s van The Duchess. Vorig jaar was er ook al een rel bij dit Italiaanse magazine omdat ze toplessfoto’s hadden gepubliceerd van Kate. De omstreden foto’s werden gemaakt toen Kate op vakantie was in Frankrijk. (DW)

Cover: Mondadori