Matthew McConaughey brein achter JKL kledinglijn

Matthew MacConaughey heeft samen met Grand National Apparel een nieuwe kledinglijn ontwikkeld. De afkorting JLK staat vo...
Matthew McConaughey brein achter JKL kledinglijn

Matthew MacConaughey heeft samen met Grand National Apparel een nieuwe kledinglijn ontwikkeld. De afkorting JLK staat voor Just Keep Living en het gaat om casual en sporty kleding voor de actieve man. Een beetje zoals we Matthew kennen.

De praktische kleding is volgens de acteur nog wel stylish. ‘’De kleren kun je de hele dag dragen. Naar je werk, tijdens een wandeling en ook naar een etentje’’.

Zijn naam zal echter niet prijken op het labeltje, hij ziet zichzelf meer als de brand ambassador. ‘”Ik heb ervan genoten om mee te werken aan het ontwerpen, de marketing en de details”.

Een deel van de opbrengst gaat naar Matthews Just Keep Living Foundation die hij in 2008 heeft opgericht toen zijn vader overleed. De stichting helpt kinderen op te groeien tot gezonde volwassenen door het belang van een actieve levensstijl, goede gezondheid en educatie te benadrukken. (CCA)

Bron: WWD Beeld: Getty Images

 

 

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f2afc751f3ee', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });