Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rihanna nieuw gezicht MAC Cosmetics

Rihanna heeft er weer een nieuwe opdrachtgever bij. En nee, het is niet Chanel, maar MAC Cosmetics waar de zangeres het...

Rihanna nieuw gezicht MAC Cosmetics

Rihanna heeft er weer een nieuwe opdrachtgever bij. En nee, het is niet Chanel, maar MAC Cosmetics waar de zangeres het gezicht van wordt. In totaal heeft ze vier make-upcollecties voor het cosmeticamerk ontworpen.

De eerste collectie die gelanceerd wordt, bestaat uit de RiRi Woo, een lippenstift geïnspireerd op de zangeres haar favoriete rode MAC lippenstift Ruby Woo. De lancering van deze lippenstift valt samen de start van Rihanna’s Diamonds Tour op 4 en 5 mei in het Barclays Center in Brooklyn. Hier wordt dan een pop-up winkel geopend waarin de collectie te zien en te koop zal zijn. 

Grote fan van MAC

Rihanna geeft aan blij te zijn met de samenwerking, want ze is zelf al jaren fan van MAC. “Als ik aan make-up denkt, dan is MAC het eerste merk dat in mij opkomt. Ik gebruik al lange tijd make-up tijdens tournees, het merk past bij me. Bovendien houd ik van cosmetica. Ik heb altijd gezegd, dat als ik een samenwerking aan wil gaan, ik het met een geloofwaardig merk wil doen”, vertelt de zangeres. 

Hoewel MAC al met talloze merken en beroemdheden in het verleden heeft samengewerkt, is dit de eerste keer dat het cosmeticamerk voor langere tijd samenwerkt met een beroemd persoon. Rihanna heeft dan ook vier make-upcollecties voor het merk ontworpen. Haar naam komt op de verpakkingen te staan, net als haar handtekening in reliëf.

Vier make-upcollecties

De zomercollectie bestaat uit drie lipsticks, inclusief de RiRi Woo, een oogschaduw en een blush. De najaarscollectie bestaat uit vier lipsticks, een lipgloss versie van de RiRi Woo, twee oogschaduwpaletten en nepwimpers. Ook wordt er een vakantiecollectie gelanceerd met onder andere nagellak, een make-uptas en extra lipsticks. (RK)

 Beeld: Getty Images