Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Haartrends zomer 2013

Wat zijn de haartrends voor zomer 2013? Grazia zet de belangrijkste trends voor je op een rijtje. Steil haar Haal de sti...

Haartrends zomer 2013

Wat zijn de haartrends voor zomer 2013? Grazia zet de belangrijkste trends voor je op een rijtje.

Steil haar

Haal de stijltangen maar weer tevoorschijn! Na een aantal seizoenen van weggeweest, is super steil haar weer helemaal terug. We zien overal steile lokken op de catwalk. Bij Derek Lam, Yves Saint Laurent, Emilio Pucci, Lacoste en nog veel meer grote modehuizen.

Helemaal verliefd zijn wij op de steile lokken van de modellen bij Emilio Pucci. Hier hebben de kappers twee strengen haar van de voorkant gepakt en deze aan de achterkant vastgemaakt met een schuifspeldje. Mooi! Deze steile, sexy jaren negentig look zien we ook veel gecombineerd met de side sweep: de lage zijscheiding.

Lage knot

Het strakke lage knotje heeft het bibliothecaresse-imago compleet van zich afgeschud. Het kapsel krijgt mede dankzij Gucci, Chanel, Valentino, Ralph Lauren, Versace en Givenchy deze zomer een chique en sexy uitstraling.

Het meest zien we de lage knot in combinatie met een strakke middenscheiding! Ook mag de knot best rommelig, zoals we zien bij Versace. Deze trend is daarom ook de beste vriend van iedereen die niet veel tijd heeft voor ingewikkelde kapsels.

Vlechten

De vlecht is een blijvertje, maar dan op een creatieve manier. Neem bijvoorbeeld de dubbelgevouwen vlecht van Jason Wu. Ook zien we de vlecht voorbijkomen bij Antonio Berardi, David Koma, Balmain, Hervé Léger en Marchesa.

Bekijk alle haartrends voor zomer 2013 op Styletoday!

Bron beeld: Imaxtree