Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Opvallende kapsels @ Paris Fashion Week

Parijs Fashion Week zit er alweer bijna op. Tijd om terug te blikken op de meest opvallende kapsels. En nee, die werden...

Opvallende kapsels @ Paris Fashion Week

Parijs Fashion Week zit er alweer bijna op. Tijd om terug te blikken op de meest opvallende kapsels. En nee, die werden niet gedragen door de bloggers en fashionista’s front row, maar door de modellen van grote modehuizen.

Toupetjes

Zo zagen we bij Jean Paul Gaultier Cara Delevinge, Daphne Groeneveld, Karlie Kloss en nog een paar modellen met een toupetje op het hoofd. Het leek bedoeld als de perfecte match met de jassen.

We vragen ons af hoe de modellen van Af Vandervorst de show hebben beleefd. Verscholen achter enorme pony’s in combinatie met felrode lippen liepen ze over de catwalk. Ook de show van Haider Ackermann was een groot haarspektakel. Gebleekte spikes gedrapeerd over een zwarte aanzet zorgde voor een kunstzinnige aanblik.

Haider Ackermann – Jean Paul Gaultier – Af Vandervorst

Pluizige haarbollen en badmutsen

Bij Rick Owens zagen we grote, pluizige haarbollen. Komende winter hoef je je dus niet zorgen te maken over een verward kapsel. En ook bij Junya Watanbe zagen we wilde kapsels met gestapelde krullen. Alsof de modellen in een windtunnel hadden gestaan. Tot slot Givenchy met – als je het ons vraagt – gekleurde badmutsen.

Junya Watanbe – Rick Owens – Givenchy

Beeld: Imaxtree