Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Doutzen Kroes: “Ik leef in een droomwereld”

Het gaat nog steeds heel goed met de carrière van Doutzen Kroes en dat beseft het topmodel als geen ander. “Ik leef wel...

Doutzen Kroes: “Ik leef in een droomwereld”

Het gaat nog steeds heel goed met de carrière van Doutzen Kroes en dat beseft het topmodel als geen ander. “Ik leef wel in een droomwereld”, zo zegt ze tegen RTL Boulevard. Maar het topmodel vertelt ook dat haar niet alles aan is komen waaien. “Het is een hele lange weg geweest. In het begin waren er ook veel klanten die mij niet wilden. Dus nu is het wel leuk om te zeggen dat het toch aardig is gelukt.”

Ondanks haar sterrenstatus in binnen- en buitenland blijft het model met beide benen op de grond staan. “Het is heel belangrijk dat ik niet afdwaal”, vertelt de Friese schone. “In Amsterdam fiets ik ook gewoon. De reacties van mensen vind ik dan heel leuk. Ze kijken dan echt van ‘he, is dat Doutzen?’”.

Kroes en haar man Sunnery James zijn de trotse ouders van zoontje Phyllon. “Hij praat nu in een mix van Fries, Nederlands en Engels. Heel leuk.” Of de kleine man binnenkort een broertje of zusje kan verwachten?

“Ik vind het nu nog zo leuk. Het lijkt me heel moeilijk om mijn aandacht te verdelen. Ik wil nu nog even genieten.

Bron: BuzzE Beeld: Getty