Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

8 x naakte celebrities op covers

De controversiële campagnefoto van Marc Jacobs voor Coca Cola Light maakte heel wat los in de mode- en reclamewereld. Wa...

8 x naakte celebrities op covers

De controversiële campagnefoto van Marc Jacobs voor Coca Cola Light maakte heel wat los in de mode- en reclamewereld. Waarom naakt? Zelf legt hij uit: “Ik trek mijn kleding uit als iemand dat vraagt, nou ja, niet bij iedereen. En ik hou van aandacht. Ik word binnenkort 50 dus als mij gevraagd wordt: trek je shirt uit en gedraag je als een hunk dan zeg ik geen nee.”

Wie nog vaker alleen in ‘Eva-kostuum’ wordt gespot is Rihanna. De R&B zangeres ging al uit de kleren voor Nivea, Emporio Armani en nu prijkt ze ook poedelnaakt op menig magazine cover. Nu is ze niet meer onzeker maar dat was vroeger wel anders: “Hoe vaker ik naakt ging, hoe comfortabeler ik me steeds voelde. Ik moest gewoon mijn angst onder ogen zien”.

Ook Kate Moss is niet vies van ‘zero clothing’ op magazine covers.Geruchten doen zelfs de ronde dat de Britse op de cover van Playboy komt!

En dan hebben we nog Victoria’s Secret Angel Miranda Kerr. Deze beauty heeft zich ook menig keer van haar naakte kant laten zien. “Ik geloof in het eren van het vrouwenfiguur en te omarmen wat we hebben, en dit niet teverschuilen.” (DW)