Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Jessica Simpson wil niet meer zwanger worden

Jessica Simpson is momenteel in blijde verwachting van haar tweede kindje. En hoewel ze erg uitkijkt naar een broertje o...

Jessica Simpson wil niet meer zwanger worden

Jessica Simpson is momenteel in blijde verwachting van haar tweede kindje. En hoewel ze erg uitkijkt naar een broertje of zusje voor haar dochtertje vertelt ze dat ze niet van plan is om hierna nog een keer zwanger te worden. “Ik hoop echt dat het hierna stopt. Ik wilde eerst drie kinderen en nu ik er een heb en zwanger ben van de volgende vind ik dat ik hierna moet stoppen.”

“Maar ongelukjes gebeuren”, zo vertelt de blondine lachend aan Ryan Seacrest tijdens een radio-interview. “Twee is veel. Het is veel werk. Het is het natuurlijk allemaal waard, maar het is ook een grote verantwoordelijkheid.”

De zangeres laat ook weten dat deze zwangerschap veel meer van haar vraagt dan de eerste keer. “Gelukkig slaapt Maxwell goed. Ik vind het nu wel moeilijk om moeder te zijn, want ik ben best moe door mijn zwangerschap.”

Dochter Maxwell is intussen tien maanden oud. Jessica kondigde eind december via Twitter haar tweede zwangerschap aan en dat het een jongetje wordt.

Bron: BuzzE Beeld: Getty