Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Nieuwe liefde voor Jake Gyllenhaal?

Jake Gyllenhaal datet sinds kort de 22-jarige Emily DiDonato. Dat vertelt een kennis van de 32-jarige rokkenjager aan US...

Nieuwe liefde voor Jake Gyllenhaal?

Jake Gyllenhaal datet sinds kort de 22-jarige Emily DiDonato. Dat vertelt een kennis van de 32-jarige rokkenjager aan USMagazine. “Jake en Emily daten nu zo’n twee maanden. De vonk sloeg over toen ze elkaar ontmoetten bij de populaire spinningstudio SoulCycle in New York afgelopen herfst.”

De acteur, die eerder romances had met onder andere Reese Witherspoon en Taylor Swift, zou het model begin dit jaar hebben leren kennen. We kennen de beeldschone Emily onder andere van de Aqua di Gioia-reclames van Armani. 

Volgens de bron is Jake een grote fan van spinning en vindt hij het een geweldige manier om vrouwen te ontmoeten. “Hij springt vaak op de instructeursfiets omdat hij dan meer aandacht krijgt van de meisjes”, aldus de bron.

SoulCycle in New York is overigens the place to be onder de celebs. Onder andere Bradley Cooper en Lady Gaga werken zich er geregeld in het zweet. (VE) 

Bron: BuzzE   Beeld: Getty