Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sylvia Geersen had affaire met Badr Hari

Ja hoor, er is weer nieuws rondom Badr Hari: de bokser had drie jaar geleden een affaire met het Nederlandse topmodel Sy...

Sylvia Geersen had affaire met Badr Hari

Ja hoor, er is weer nieuws rondom Badr Hari: de bokser had drie jaar geleden een affaire met het Nederlandse topmodel Sylvia Geersen. Dit onthulde ze donderdag bij RTL Boulevard, nadat het programma had ontdekt dat Sylvia bij één van zijn bokswedstrijden op de eerste rij had gezeten.

Sylvia biechtte vervolgens de affaire op. “Ik ken Badr van ongeveer drie jaar geleden. Ik ben korte tijd met hem omgegaan”, verklaart het 27-jarige model. In het interview noemt ze de bokser een lieve man. “Hij was goed voor me. Ja, iedereen heeft zo zijn dingetjes toch? Het is ook niet vervelend uitgegaan, we hadden geen serieuze relatie met elkaar.”

In het interview verdedigt ze de 28-jarige Badr. ”Ik begrijp wel dat hij op de vuist ging na een vervelende opmerking over Estelle. Hij had alleen niet zo hard moeten slaan. Als ik een man was geweest had ik hem ook een tik gegeven.”

Badr Hari is op dit moment in afwachting van een rechtszaak. De vriend van Estelle Cruijff belandde

afgelopen zomer in de gevangenis op verdenking van ernstige mishandeling van zakenman Koen Everink in de Amsterdam Arena. Justitie verdenkt de kickbokser van poging tot doodslag en van een aantal andere mishandelingen. (VE)

Bron: BuzzE  Beeld: ANP