Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kris kan geen fraude aantonen in huwelijk met Kim

De reden dat er maar geen einde komt aan het eeuwigdurende scheidingsproces van Kim Kardashian en Kris Humphries, is dat...

Kris kan geen fraude aantonen in huwelijk met Kim

De reden dat er maar geen einde komt aan het eeuwigdurende scheidingsproces van Kim Kardashian en Kris Humphries, is dat de twee elkaar geen gelijk willen geven. Maar er is nieuw bewijsmateriaal opgedoken in de zaak Kim vs. Kris. En het lijkt erop dat Kris het wel kan schudden.

Toen Kris op de knieën ging en Kim ten huwelijk vroeg, was de realityster zó verbaasd dat haar reactie niet goed op beeld overkwam, melden de producenten van Keeping Up With The Kardashians aan Life & Style. Daarom moest deze scene opnieuw worden geschoten.

Dit geeft aan dat Kris zelf het initiatief nam voor een aanzoek en dat Kim daar dus niet van op de hoogte was. Ook gaf hij toestemming om de scene opnieuw te laten filmen, dus hij was het ermee eens.

Kris probeert al maanden te bewijzen dat het huwelijk met Kim één grote publiciteitstunt was. Maar het lijkt erop dat hij niet meer zo sterk staat. (CCA)

Bron: Life & Style Beeld: Getty