Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kelly Osbourne aan de beterende hand

Het gaat weer wat beter met Kelly Osbourne, meldt E! Online. De realityster werd donderdag met spoed naar het ziekenhuis...

Kelly Osbourne aan de beterende hand

Het gaat weer wat beter met Kelly Osbourne, meldt E! Online. De realityster werd donderdag met spoed naar het ziekenhuis gebracht nadat ze in elkaar was gezakt tijdens de opnames van haar televisieshow Fashion Police, maar inmiddels is ze herstellende.

“Kelly ligt uit voorzorg nog steeds ter observatie in het ziekenhuis”, laat een woordvoerder aan de website weten. “Ze voelt zich goed en heeft zin om weer aan het werk te gaan.”

Sharon Osbourne noemt het een geluk dat haar dochter in elkaar stortte tijdens de opnames van haar tv-show. Volgens de vrouw van rocker Ozzy Osbourne kunnen de beelden de doktoren helpen vaststellen wat Kelly precies mankeert.

Tijdens de tv-show The Talk zei Sharon: “Ik voel me gezegend dat het gebeurde tijdens de opnames. We moeten de beelden aan de neuroloog tonen zodat hij precies kan zien wat er gebeurde. Het gaat in ieder geval weer goed met Kelly en ze vroeg me iedereen te bedanken voor de lieve berichten.”

Ze vervolgt: “Ze neemt nu medicijnen. We hebben geen idee waarom ze instortte, maar het belangrijkste is dat ze weer herstellende is.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images