Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Adele: Doorsnee of Diva?

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een uitdrukking die perfect op Adele lijkt te slaan. Het meisje dat een behoo...

Adele: Doorsnee of Diva?

Doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg. Een uitdrukking die perfect op Adele lijkt te slaan. Het meisje dat een behoorlijk potje kan vloeken, geen size zero heeft en dat ook niet wil. Toch wordt het per prijzenregen lastiger om haar leven als doorsnee te zien.

Er werd voor de Oscars bijvoorbeeld voor bijna 750.000 euro aan de zangeres uitgegeven. Dat was de prijs van Team Adele – haar colorist, kapper, make-up artist en manicure –, twee jurken van Burberry en Jenny Packham en twee paar met kristallen gepimpte Louboutins.

Maar daar hield het niet bij op. Roze toiletpapier, handdoeken met haar monogram AA erop en überluxe maaltijden en Italiaanse wijnen – ingevlogen vanuit Groot-Brittannië – in de koelkast. Het eisenlijstje voor de kleedkamer van Adele Adkins. Vlak voor de Oscars uitgelekt. Ontpopt zich hier een diva? Welnee, laat een insider daags na de show weten. Het lijstje is hartstikke nep. “Ze heeft alleen gevraagd om een waterkoker, thee, water, citroen, honing en wat koekjes.” Toch zit het de zangeres niet lekker dat er wordt gedacht dat ze er diva-esque gedrag op nahoudt.

Tijd voor een charme-offensief dus. Haar familie doet nu voor het eerst een boekje open over wat voor leuke, echte en vooral bescheiden vrouw Adele eigenlijk is. “Ze wordt niet anders behandeld dan de rest van de familie”, straalt tante Anita Adkins tijdens een interview met de Britse krant The Sun. “Als ze op bezoek komt, moet ze nog gewoon haar eigen kopje thee zetten, hoor. Ze is niet veranderd door al haar succes.’’

Wil jij alles weten over Adele’s leven in de schijnwerpers én daarbuiten, lees dan de nieuwe Grazia van deze week! (CCA)

Beeld: Getty