Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Sunnery James heeft nog meer respect voor Doutzen

Sunnery James heeft nog meer bewondering gekregen voor zijn vrouw Doutzen Kroes. De dj staat op de cover van de eerste G...

Sunnery James heeft nog meer respect voor Doutzen

Sunnery James heeft nog meer bewondering gekregen voor zijn vrouw Doutzen Kroes. De dj staat op de cover van de eerste Grazia Man en geeft toe dat de fotoshoot geen makkie was. “Ik heb nu nog meer respect voor haar”, zegt hij tegen NU.nl. “Wat zij allemaal doet in lingerie… Ik mocht gewoon met mijn kleren gaan staan poseren.”

Volgens Sunnery was het nooit de bedoeling dat hij ook eens een keer het vak van zijn vrouw zou uitoefenen. “Ik ben een muziekliefhebber. Dat ik zo ver ben gekomen met plaatjes draaien is al heel mooi. Maar een cover model zijn is het moeilijkste wat ik tot nu toe gedaan heb.”

“Als ik me als dj moet opstellen en ga draaien, dan gaat het allemaal vanzelf. Maar dit is echt heel anders. Met poseren is er bijvoorbeeld totaal geen interactie; je moet gewoon maar wat doen.”

Sunnery heeft zich er dapper doorheen geslagen, want het resultaat van de cover van Grazia Man is verbluffend. Vanaf 19 maart ligt ie in de winkels! (MB)