Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Miley Cyrus bang verloofde te verliezen’

Miley Cyrus wil naar verluidt ‘wanhopig’ graag haar verloofde Liam Hemsworth terugwinnen, meldt RadarOnline.com. De 20-j...

‘Miley Cyrus bang verloofde te verliezen’

Miley Cyrus wil naar verluidt ‘wanhopig’ graag haar verloofde Liam Hemsworth terugwinnen, meldt RadarOnline.com. De 20-jarige zangeres en de The Hunger Games-acteur zijn sinds kort uit elkaar.

Liam vertrok na de breuk naar zijn nieuwe appartement in zijn thuisland Australië terwijl Miley in Los Angeles achterbleef. De zangeres is als de dood dat Liam niet meer met haar wil communiceren en dat ze hem voorgoed verliest.

Een kennis van Miley verklaart: “Miley is super onafhankelijk en dat is een van de dingen waar Liam voor viel. Aan de andere kant is het ook een jong en onzeker meisje dat doodsbang is hem te verliezen. Ze zal er alles aan doen om de relatie weer te lijmen.”

Liam, die al eerder aangaf het gefeest van Miley beu te zijn, werd onlangs flirtend gespot met Emma Watson en zou vorige maand een feestje in Los Angeles hebben verlaten met January Jones, terwijl zijn verloofde ergens anders in de stad aan het party’en was.

Volgens de bron voelt Miley zich nu verantwoordelijk voor de breuk. “Het geeft aan hoe onvolwassen ze is en hoe weinig ervaring ze heeft met relaties. Zij wil het nu koste wat kost goedmaken terwijl hij degene is die de relatie heeft opgeblazen.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images