Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kids Tori Spelling overstuur door geruchten

Tori Spelling bijt van zich af. De moeder van vier is woedend over de cover van het magazine Star. Volgens het blad gaan...

Kids Tori Spelling overstuur door geruchten

Tori Spelling bijt van zich af. De moeder van vier is woedend over de cover van het magazine Star. Volgens het blad gaan Tori en haar man Dean McDermott een ’300 miljoen dollar kostende scheiding’ tegemoet.

In een open brief naar het blad schrijft Tori dat haar 6-jarige zoontje Liam doodsbang werd toen hij in een winkel de foto’s zag waar zijn ouders verre van vrolijk op staan en waar in koeienletters ‘scheiding’ bij staat. De kop: ‘Wie krijgt de kinderen?’ stelde ook niet gerust.

“Ik heb Liam en zijn verwarde 4-jarige zusje Stella snel de supermarkt uit geloodst”, schrijft Tori in haar brief. “Toen hij zijn gordel omdeed, vroeg hij: ‘Waarom krijgt iemand ons? Waar gaan jij en papa heen?’”

“Hij was heel bang op zijn lip aan het bijten en zijn grote blauwe ogen stonden vol tranen”, vervolgt ze. “Mijn hart brak. Hoe kon ik mijn kinderen uitleggen dat drie schrijvers, die ons nog nooit hebben ontmoet, de ins en outs van onze relaties zeggen te kennen?”

Tori zegt intussen gewend te zijn geraakt aan de roddelbladen. “Maar mijn kinderen zijn een ander verhaal”, schrijft ze. “Laat ze erbuiten!” (MB)

Bron: BuzzE