Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Rapper Lil Wayne opnieuw in ziekenhuis

Lil Wayne is deze week voor de tweede keer opgenomen in het ziekenhuis. Hij kreeg meerdere beroertes. Volgens bronnen in...

Rapper Lil Wayne opnieuw in ziekenhuis

Lil Wayne is deze week voor de tweede keer opgenomen in het ziekenhuis. Hij kreeg meerdere beroertes. Volgens bronnen in het ziekenhuis, ligt hij aan de beademing en wordt hij kunstmatig in slaap gehouden. De rapper zou nog in kritieke toestand verkeren, maar is wel aan de beterende hand.

Gisteren werd Lil Wayne, oprichter van het muzieklabel Cash Money Records, naar het ziekenhuis gebracht. Zijn bodyguard vond hem bewusteloos op de vloer van zijn kamer. In het ziekenhuis zou zijn maag drie keer zijn leeggepompt om alle drugs eruit te krijgen.

Via Twitter liet de Grammy-genomineerde rapper weten:

Maar insiders vertellen aan entertainment website TMZ dat hij dit bericht niet zelf heeft getweet. Hij zou op het moment dat de tweet verscheen, liggen te slapen.

Bevriende collega’s van de 30-jarige rapper gaan hiertegen in en laten via Twitter weten dat het weer beter gaat met hem. ”Wayne is levend en wel”, twitterde Mack Maine, een vriend van Lil Wayne.

Dwayne Michael Carter, zoals hij in het echt heet, werd dinsdag voor het eerst naar het ziekenhuis gebracht toen hij tijdens opnames van een videoclip met Nicki Minaj meerdere beroertes kreeg. Hij werd woensdag weer uit het ziekenhuis ontslagen, omdat het weer beter met hem ging. (CCA)

 

Bron: TMZ Beeld: Getty