Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Chantal Janzen vindt zichzelf geen flirt

Hoewel ze wordt gezien als een van de mooiste vrouwen van Nederland, zou Chantal Janzen zichzelf niet als enorme flirt b...

Chantal Janzen vindt zichzelf geen flirt

Hoewel ze wordt gezien als een van de mooiste vrouwen van Nederland, zou Chantal Janzen zichzelf niet als enorme flirt bestempelen. “Ik vind dat hele flirten zo’n raar fenomeen. Sommige mensen roepen: ‘Ik flirt de hele dag’, en dan denk ik: met wie dan?” zegt ze deze week in Grazia.

“Ik ben absoluut geen flirt en mannen zullen van mij nooit de indruk krijgen dat ik iets van ze wil. Ik vind het ook altijd raar als mensen zeggen dat in ons vak iedereen het met elkaar doet. Wie doen dat dan? Ik zie om mij heen nooit iets gebeuren”, vervolgt ze. “Ik moet er ook niet aan denken dat mijn eigen man op zijn werk de hele dag met anderen zou lopen te flirten, flikker op!”

Jaloers

Ze geeft toe dat ze best jaloers is aangelegd. “En ik hoop dat dat nooit weggaat. Als je dat helemaal niet meer hebt, maakt het je dus niet uit wat die ander doet. Mijn jaloezie is echter nooit een probleem.”

Vriend Marco denkt er volgens haar hetzelfde over. “Ik zit in de musicalwereld, dat zijn allemaal homo’s, dus dat is hartstikke relaxed voor Marco”, lacht ze. “Ik denk dat hij dezelfde gezonde jaloezie heeft als ik. Wanneer ik aan een nieuw project begin, zal hij wel even vragen: ‘En zijn daar dan leuke mannen bij?’ Dat vind ik fijn en op dat moment vind ik hem ook meteen weer de leukste. Het lijkt me een verschrikkelijke afknapper als hij zou zeggen: ’Het maakt me niet uit, je doet maar.’”

Plezier

Chantal is niet jaloers op álle vrouwen met wie haar partner praat. “Als ik Marco op een feestje enorm zie lachen met een andere vrouw, zal ik daar veel sneller op afstappen dan wanneer ik hem bij een prachtige dame zie staan waarvan ik in één blik kan zien dat hij haar eigenlijk maar slaapverwekkend vindt. Ik weet hoe belangrijk wij dat vinden: samen plezier hebben.”

Lees het uitgebreide interview met Chantal Janzen deze week in Grazia!

Beeld: ANP