Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Robbie Williams maakt zich zorgen om Justin Bieber

Robbie Williams maakt zich zorgen om Justin Bieber. Volgens de 39-jarige Britse zanger is het ‘onvermijdelijk’ dat de ti...

Robbie Williams maakt zich zorgen om Justin Bieber

Robbie Williams maakt zich zorgen om Justin Bieber. Volgens de 39-jarige Britse zanger is het ‘onvermijdelijk’ dat de tienerster ‘ergens in de toekomst’ een terugslag te verwerken krijgt door zijn enorme faam en succes. Dat zegt Robbie in de Britse tabloid The Sun.

De Take That-zanger, die in het verleden vocht tegen drugsverslaving en een zware depressie, verklaart: “Er is een lijst langer dan mijn arm met mislukkelingen. Het is onvermijdelijk dat iemand als Justin Bieber ook zware tijden tegemoet gaat. Op een gegeven moment gaan mensen ineens zeggen dat je shit bent en als je dat maar vaak genoeg hoort, ga je het geloven. Het raakt je hoe dan ook.”

Robbie gaf onlangs toe dat hij zich constant zorgen maakt dat zijn eigen onzekerheid uiteindelijk zijn ondergang zal worden. Hoewel hij nu in rustiger vaarwater verkeert, zegt Robbie dat hij zich nog altijd nog aangetrokken voelt tot drugs. “Alles waar ik van hou is verslavend en destructief. Ik heb maar één keer in mijn leven heroïne gebruikt en ik ben er niet verslaafd aan geraakt, maar er zit nog steeds iets in me wat me aantrekt tot al dat soort rommel.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images