Sofia Vergara bij aanzoek bijna gearresteerd

Sofia Vergara en haar verloofde Nick Loeb waren bijna in de cel beland vlak nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd. Da...
Sofia Vergara bij aanzoek bijna gearresteerd

Sofia Vergara en haar verloofde Nick Loeb waren bijna in de cel beland vlak nadat hij haar ten huwelijk had gevraagd. Dat vertelt de Modern Family-actrice aan Ellen DeGeneres. Loeb vroeg haar tijdens een tripje bij piramides in Mexico. Helaas voor het stel stonden ze op dat moment op een plek waar toeristen niet mochten komen en daar was de politie dan ook niet van gediend.

De twee stapten over een touw omdat ze graag dichterbij de piramide een foto wilden maken. “Hij zei dat hij toestemming had gekregen om vanaf daar een foto te maken”, vertelt Sofia over de actie van haar en Nick. “Toen we daar waren, haalde hij een ring tevoorschijn. Ik keek eerst even of ik hem mooi vond en toen zei ik ja”, vertelt de brunette al lachend.

Daarna liep het stel naar beneden en werd bijna gearresteerd. “De mensen die beneden stonden, dachten dat ik de situatie gebruikte om ergens te staan waar het niet mocht, maar dat was niet zo.”

Bron: BuzzE Beeld: Getty

window._taboola = window._taboola || []; _taboola.push({ mode: 'alternating-thumbnails', container: 'taboola-below-article-5f300b54d12f6', placement: 'Below Article Thumbnails', target_type: 'mix' });