Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Tom Cruise moet privé-informatie prijsgeven

De zaak die Tom Cruise tegen het Amerikaanse tijdschrift Life & Style heeft aangespannen, lijkt de acteur meer te gaan k...

Tom Cruise moet privé-informatie prijsgeven

De zaak die Tom Cruise tegen het Amerikaanse tijdschrift Life & Style heeft aangespannen, lijkt de acteur meer te gaan kosten dan hem waarschijnlijk lief is. Tom wil een schadevergoeding van 50 miljoen dollar vanwege een verhaal dat hij zijn dochter Suri in de steek zou hebben gelaten, maar nu eist de advocaat van de tegenpartij allerlei gevoelige informatie van hem op, schrijft The Hollywood Reporter.

Onder de Amerikaanse wetgeving is de acteur verplicht de gevraagde informatie te verstrekken. Hij moet onder meer aangeven hoeveel contact hij met zijn dochter had nadat zijn huwelijk met Katie Holmes op de klippen liep. De advocaat van Life & Style gaat echter verder. Zo heeft hij vragen gesteld over Toms Scientology-lidmaatschap en de mentale gezondheid van de 6-jarige Suri.

De kans bestaat dat Tom niet het achterste van zijn tong hoeft te laten zien. Regelmatig komen partijen in dit soort zaken buiten de rechtszaal tot een schikking. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images