Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Ashton Kutcher is niet te vertrouwen’

De vrouw die verantwoordelijk is voor de breuk tussen Ashton Kutcher en Demi Moore denkt dat er een grote kans is dat hi...

‘Ashton Kutcher is niet te vertrouwen’

De vrouw die verantwoordelijk is voor de breuk tussen Ashton Kutcher en Demi Moore denkt dat er een grote kans is dat hij ook zijn nieuwe liefde Mila Kunis bedriegt. “Eens een vreemdganger, altijd een vreemdganger”, zegt Sara Leal tegen The Sun.

Demi en Ashton gingen uit elkaar nadat de actrice erachter was gekomen dat haar man de lakens deelde met een ander. Die andere vrouw voorziet Mila nu van gratis advies: “Als ik haar was, zou ik heel erg op mijn hoede zijn, want hij is nou niet bepaald vrij van onbesproken gedrag. Maar het lijkt erop dat zij bereid is om dat risico te nemen.”

De 23-jarige schoonheid uit Texas claimt dat de acteur twee keer met haar de koffer in is gedoken en dat hij zelfs open stond voor een triootje met een van haar vriendinnen. “Hij was goed in bed. Het voelde niet raar, ranzig of eng”, vertelt Sara. Ashton zou tegen haar vriendin hebben gezegd dat ‘ie gescheiden was.

Achteraf heeft de blondine best wel spijt van het avontuurtje. “Ik vind het heel erg voor Demi. Het is een vervelende situatie en ik denk dat het heel moeilijk voor haar was. Het was nooit mijn bedoeling, maar dat maakt het natuurlijk niet goed. Ik ben ook wel eens bedrogen, dus ik weet hoe naar het is. Ik wilde hun huwelijk niet verpesten.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images