Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Michael Douglas mijdt Oscar-uitreiking

Catherine Zeta-Jones zal aanstaande zondag niet worden vergezeld door haar man Michael Douglas bij de uitreiking van de...

Michael Douglas mijdt Oscar-uitreiking

Catherine Zeta-Jones zal aanstaande zondag niet worden vergezeld door haar man Michael Douglas bij de uitreiking van de Oscars. De 68-acteur heeft besloten de awardceremonie aan zich voorbij te laten gaan na enkele drukke weken, meldt RadarOnline.

Een kennis van de 43-jarige actrice verklaart: “Catherine gaat met een familielid naar de Academy Awards. Michael heeft er niet zo veel zin in. Hij blijft liever thuis met hun kinderen Dylan (12) en Carys (9), terwijl Catherine met haar gast de afterparty’s zal bezoeken.”

Ze vervolgt: “Michael heeft enkele drukke weken achter de rug met het promoten van zijn laatste film Liberace. Catherine kijkt er echter erg naar uit. Ze is dol op de glamour van de Oscars en zou het voor geen goud willen missen.”

De Wall Street-acteur heeft recentelijk ook veel stress gehad wegens de veroordeling van zijn 34-jarige zoon Cameron, uit zijn vorige huwelijk met Diandra Morrell Douglas. Cameron werd tot 10 jaar cel veroordeeld wegens drugshandel. Daarnaast werd hij onlangs flink toegetakeld door een medegevangene. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images