Sanne Vogel gelooft in eerlijkheid

Sanne Vogel had 8,5 jaar een relatie met haar jeugdliefde, tot ze opeens verliefd werd op een ander en zelfs vreemdging....

Sanne Vogel had 8,5 jaar een relatie met haar jeugdliefde, tot ze opeens verliefd werd op een ander en zelfs vreemdging. “Voor mij was het de enige manier om uit een relatie te kunnen stappen waar ik veel te lang voor bleef vechten”, vertelt ze deze week in Grazia.

“Ik ben eigenlijk gelijk bij hem weggegaan. Eerst wilde ik het niet zeggen, omdat ik hem geen trap na wilde geven. Maar ik geloof in eerlijkheid. Als je dingen verzwijgt voor elkaar, kun je geen echte relatie hebben. Ik ben ervan overtuigd dat je, als je van iemand houdt, voor diegenen moet vechten. Maar waar ligt de grens? Dat vond ik een lastig ding. Wij hielden veel van elkaar, maar de relatie was gewoon op”, aldus Sanne.

Inmiddels is ze erg gelukkig met haar nieuwe vriend Ed, die niets met het acteervak heeft. Ed heeft een winkel in Italiaanse overhemden. Ik wil geen relatie meer met iemand uit het vak. Tot voor kort waren al mijn vrienden acteurs en regisseurs. Dat kan soms beklemmend zijn. Met mijn ex-vriend voelde ik soms een rare strijd als ik veel werk had en hij niet.”

Een baby zou ze in de toekomst graag willen. “Ik was met mijn ex al bezig om een kind te maken”, onthult ze. “Nu ben ik nog te kort samen met mijn vriend. Hij heeft een dochtertje van bijna zes, met wie ik een goede klik heb. Ik wil een kind als de relatie goed zit, niet om het goed te maken.”

“Ik dacht in mijn vorige relatie dat het vanzelf goed zou komen als er een kindje was”, gaat de actrice verder. “Dat wist ik zelfs zeker, omdat een paranormaal begaafde vrouw dat tegen mij had gezegd. Heel naïef. Nu lijkt het trouwens alsof we een heel slechte relatie hadden. Dat is niet zo. We hebben veel meegemaakt met elkaar en ik hou nog steeds veel van hem. We zullen altijd vrienden blijven.”

Lees het uitgebreide interview met Sanne in de Grazia van deze week!

Beeld: ANP

Laatste nieuws