Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

‘Angelina vindt Brad Pitt niet zo goed in bed’

De seksuele vaardigheden van Brad Pitt laten behoorlijk te wensen over, vindt Angelina Jolie. De acteur kan ook nog eens...

‘Angelina vindt Brad Pitt niet zo goed in bed’

De seksuele vaardigheden van Brad Pitt laten behoorlijk te wensen over, vindt Angelina Jolie. De acteur kan ook nog eens niet met kritiek omgaan. Sinds hij de teleurstelling van Angelina heeft vernomen, zou Brad het op een zuipen hebben gezet.

Angelina was de bedprestaties van Brad volgens ShowbizSpy aan het bespreken met haar ex-man Billy Bob Thornton. Juist toen ze aan Billy Bob vertelde dat Brad wel aardig is, maar dat hij op seksueel gebied niet veel voorstelt vergeleken met Colin Farrell, liep de nietsvermoedende Brad de kamer binnen. De acteur was zijn portemonnee vergeten.

Brad is er kapot van, aldus een insider. “Hij is sindsdien voortdurend dronken. Het lijkt er ook niet op dat hij minder gaat drinken. Hij zuipt om het beeld van Angie en Colin samen uit zijn hoofd te krijgen.”

Angelina en Colin kregen iets met elkaar nadat ze in 2004 moeder en zoon speelden in de film Alexander. “Angie was destijds nogal wild en het idee om een affaire met haar filmzoon te beginnen wond haar enorm op. Colin was net zo gek als zij. Hij was een feestbeest en had een onverzadigbare lust.”

De bron denkt te weten dat Angelina haar verloofde expres jaloers maakt met de verhalen over haar gepassioneerde ex. “Het is haar manier om hem duidelijk te maken dat zij de baas is.” (HM)

Beeld: Getty Images