Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Benja Bruijning: ‘Ik ben geen sekssymbool’

Benja Bruijning is sinds zijn rol in Alles is Familie een gewilde man. De acteur snapt daar zelf niets van. “Ik vind het...

Benja Bruijning: ‘Ik ben geen sekssymbool’

Benja Bruijning is sinds zijn rol in Alles is Familie een gewilde man. De acteur snapt daar zelf niets van. “Ik vind het vrij absurd wat er gebeurt, ik word opeens gezien als sekssymbool. Zo word ik volgens mij in het echte leven ook niet gezien”, vertelt hij aan Flair.

De 29-jarige acteur ontkent dat hij hordes vrouwen achter zich aan heeft lopen. “Sterker nog, ik ben zelfs nog nooit herkend.” Benja vind dat helemaal niet erg, hij gaat het liefst anoniem door het leven. Op die manier heeft hij alle tijd voor zijn vriendin Anna Drijver.

Na drie jaar is Benja nog steeds stapelverliefd op Anna. “Ik vind haar een prachtige vrouw en ze is sterk in haar vak. Een van de dingen die ik mooi aan haar vind, is de manier waarop zij naar andere mensen kijkt. Zij zal iemand nooit in eerste instantie veroordelen. Dat is een fijne eigenschap die ik van haar probeer over te nemen.”

Het koppel wil in de toekomst wel kinderen, maar is er op dit moment nog niet zo mee bezig. “Ooit zou ik wel graag vader willen worden. Het liefst van twee kinderen. Maar over kinderen praten is totale toekomstmuziek, dat is nog niet aan de orde.” (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: ANP