Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Kris Humphries klaar voor de aanval op ex Kim

Bronnen rondom Kris Humphries melden dat de basketballer er zó op is gebrand ex Kim Kardashian te ruïneren, dat hij zijn...

Kris Humphries klaar voor de aanval op ex Kim

Bronnen rondom Kris Humphries melden dat de basketballer er zó op is gebrand ex Kim Kardashian te ruïneren, dat hij zijn basketball team daarvoor in de steek wil laten.

Eerder deze week werd bekend dat de rechter eindelijk een datum heeft vastgesteld om de zaak voor te laten komen. Dit gaat gebeuren op 6 mei en is tegelijkertijd met de Basketball Playoffs. De Brooklyn Nets, het team waarvoor Kris speelt, maakt een grote kans om het kampioenschap te winnen. Maar Kris heeft al laten weten dat hij liever zijn aandacht wil vestigen op de rechtszaak.

Dat betekent dat als er speeldagen samenvallen met zijn scheidingsproces, hij niet in de basketbalzaal zal verschijnen. Het is maar de vraag is dit zo slim is. Hij wil graag dat het huwelijk nietig wordt verklaard. Ook zou hij graag willen aantonen dat Kims realityshow fake is. Maar dit zou onmogelijk zijn te bewijzen. De verwachtingen zijn dat Kris de scheidingszaak met geen mogelijkheid kan winnen op zijn manier.(CCA)

Kim & Kris in gelukkigere tijden

Bron: tmz Beeld: Getty Images