Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Beyoncé wil nog een kind na wereldtournee

Beyoncé Knowles windt er geen doekjes om. De superster wil nog een kind met manlief Jay-Z en heeft al helemaal gepland w...

Beyoncé wil nog een kind na wereldtournee

Beyoncé Knowles windt er geen doekjes om. De superster wil nog een kind met manlief Jay-Z en heeft al helemaal gepland wanneer. Na haar volgende wereldtournee krijgt dochter Blue Ivy er een broertje of zusje bij, vertelde ze in een gesprek met Oprah Winfrey.

Over twee maanden begint Beyoncé met haar eerste wereldtournee sinds ze beviel van Blue Ivy. Op de vraag of ze met de druk om kan gaan mocht het zover komen, is de diva vrij duidelijk. “Ik gaf een show drie maanden nadat ik beviel. Dat was misschien een beetje te gek. Maar ik was duidelijk nooit eerder bevallen en ik had geen idee dat ik 30 kilo zou aankomen”, zegt ze tegen Oprah.

Het moederschap doet de zangeres beter naar zichzelf kijken. “Moederschap maakt alles logisch. Blue is hilarisch en ze is echt ‘on fire’. Ik ga me nogal wat meemaken, ze is zo slim al. Ze speelt al met flash kaarten. Ze is zo mooi”, vertel een trotse Beyoncé. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images