Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Do wil dolgraag een baby

Do is helemaal klaar voor gezinsuitbreiding. De zangeres en haar vriend Marc willen dolgraag een kindje. Do (31) vertelt...

Do wil dolgraag een baby

Do is helemaal klaar voor gezinsuitbreiding. De zangeres en haar vriend Marc willen dolgraag een kindje.

Do (31) vertelt aan het AD dat er een kinderwens is. “Dat willen we allebei dolgraag”, zegt de blondine. Opnieuw trouwen sluit Do, die eigenlijk Dominique van Hulst heet, ook niet uit: “Ik voel me absoluut geen gescheiden vrouw. Sterker: voor mijn gevoel ben ik nog steeds met Marc getrouwd. Maar mocht hij weer op zijn knieën gaan, zeg ik natuurlijk geen nee.”

Do en Marc waren anderhalf jaar uit elkaar, maar uiteindelijk besloten de twee het weer te proberen. “Misschien heeft juist de anderhalf jaar rust ons weer samengebracht. We hadden het nodig om alles op een rij te zetten”, gaat de zangeres verder. “Uiteindelijk kwamen we tot de conclusie dat we niet zonder elkaar kunnen en elkaar nooit meer kwijt willen.”

Toch ontkent Do niet dat de scheiding haar pijn heeft gedaan. “Natuurlijk, ik was heel verdrietig. Maar we waren te druk met onszelf. Werk won. Altijd weer.”

Het stel neemt nu dan ook meer tijd voor elkaar. “Ik las nu bewust meer privétijd in. Marc en ik zoeken samen energie in rust. En dan gaan de telefoons bewust uit. Vroeger dacht ik altijd bereikbaar te moeten zijn. Onzin natuurlijk. De wereld draait ook door zonder mij.”(MB)

Bron: BuzzE – Beeld: ANP