Je leest het ’t eerst op Grazia.nl

Taylor Swift: ‘Harry keek naar alle vrouwen’

Harry Styles keek om naar elk meisje en dat kostte hem uiteindelijk zijn relatie met Taylor Swift. Dat verklaarde de cou...

Taylor Swift: ‘Harry keek naar alle vrouwen’

Harry Styles keek om naar elk meisje en dat kostte hem uiteindelijk zijn relatie met Taylor Swift. Dat verklaarde de countryzangeres tegenover het Amerikaanse blad Vanity Fair.

In het begin van de romance was er nog geen vuiltje aan de lucht. “Harry was heel erg zo van: je bent geweldig, ik wil bij jou zijn, ik wil deze relatie”, vertelt Taylor. Maar langzaamaan realiseerde ze zich dat hij naar alle meisjes keek die voorbij kwamen tijdens hun korte samenzijn. Hij zoende zelfs met een van hen, al ging het in zijn ogen om een vriendschappelijke kus.

Taylor had het helemaal gehad met Harry, maar de One Direction-zanger vroeg om een tweede kans. Vlak daarna verdween de 19-jarige Harry echter zomaar een hele avond. “En daarna leek het alsof hij er geen zin meer in had.”

Taylor en Harry gingen in januari na twee maanden uit elkaar. De 23-jarige zangeres heeft een hele geschiedenis aan korte relaties. Op de lijst staan onder anderen Jake Gyllenhaal, John Mayer, Joe Jonas en Taylor Lautner. (MB)

Bron: BuzzE – Beeld: Getty Images