Alexandra loves: ? “Dermalogica”

Ben je al bekend met de Dermalogica producten?  Deze zijn echt heel fijn voor je huid, ongeacht welk huidtype je ook heb...

Ben je al bekend met de Dermalogica producten?  Deze zijn echt heel fijn voor je huid, ongeacht welk huidtype je ook hebt.

De Ultra Calming lijn,  bedoelt voor de gevoelige huid is een aanrader. Voor ieder huid probleem hebben ze wel een oplossing. Heb jij last van een wat rode huid? Dan heeft Dermalogica nu het juiste product voor je. Redness Relief spf 20. Meerdere factoren leiden tot blijvende roodheid, variërend van gevoeligheid opgebouwd door invloeden van buitenaf of genetisch door Rosacea ( huidaandoening waarbij de huid rozig/ rood wordt) .

Het geeft onmiddellijke verlichting aan de huid terwijl het dieper gelegen problemen aanpakt. Natuurlijke mineralen, geven het product een fijne textuur en groene kleur wat een camouflerend effect op de huid heeft. Tevens een perfecte basis voor een mooie make-up. Redness Relief spf20 is veel meer dan alleen een moisturizer. Door de toevoeging van actieve plantaardige ingrediënten met oa gemberwortel extract. Deze ingrediënten zorgen ervoor dat roodheid wordt onderdrukt en schade op lange termijn wordt voorkomen. Klinkt goed toch?

Zelf gebruik ik de producten van de AgeSmart lijn ( tegen huidveroudering) en ben ik enorme fan van het Age Reversal Eye Complex creme. De tere huid rondom je ogen verraad genadeloos de tekenen van huidveroudering. Dit huidgebied is erg gevoelig voor externe invloeden, zoals UV stralen. Dit in combinatie met teveel  glimlachen of fronsen,
leidt dat gemakkelijk tot de vorming van fijne lijntjes en rimpels. Voorlopig dus niet meer lachen tot je deze crème gekocht hebt!!

In de loop van de tijd wordt de huid van het gezicht dunner en neemt de veerkracht van het onderliggende weefsel af door verlies aan collageen en elastine. Ik ben daar het levende bewijs van. Andere verouderingskenmerken zijn: vetopslag en wallen onder de ogen maar ook verslapte en overhangende oogleden die soms het zicht kunnen verminderen en een vermoeide indruk geven.

Deze crème met een intensief werkende mix van retinol (vitamine A) en peptides en vitamines hoopt de schade een beetje terug te dingen. Hij versterkt het steunweefsel en herstelt de buitenste huidlaag. Maar deze oogcrème doet nog veel meer, hij verbeterd de circulatie, verminderd zwellingen en stimuleert de lymfe afvoer. Het klinkt allemaal too good to be true, maar ik geloof echt in deze crème. Ik zie s’ochtends een duidelijke verbetering en merk dat ik iedere avond weer naar dit tubetje grijp. Deze crèmepjes zijn zeker niet goedkoop maar ze hebben als groot voordeel dat ze heel zuinig in gebruik zijn.

Ultra Calming, Redness Relief spf 20 (15 ml)  € 52,90
AgeSmart, Age Reversal Eye Complex (15ml)  € 69,00
www.dermalogica.nl ( webshop)


Laatste nieuws