ASOS Curve spring 2013 collectie

Als het aan Asos ligt, hoeven we onze curves niet meer te verbergen. Onflatteuze soepjurken, oversized vesten, baggy bro...

Als het aan Asos ligt, hoeven we onze curves niet meer te verbergen. Onflatteuze soepjurken, oversized vesten, baggy broeken, weg er mee! Het label begrijpt de vrouw met een maatje meer en weet in de nieuwe zomercollectie de juiste delen van het lichaam te benadrukken.

De lijn is geheel on trend en de prijzen zijn zeer betaalbaar, zoals we gewend zijn van de webwinkel. Met comfy sweaters, leuke peplum tops en flatteuze jurkjes en shorts kom je de zomer stylish door. Wij houden er van!

Een aantal figuur tips:

Blazer
De blazer is een van de musthaves voor elke fashionista. Het perfecte item om je favoriete shirt ook in de winter te dragen of om een  easytone outfit wat extra spice te geven. Ook dit voorjaar is het jasje een hot item. Vooral in een opvallende kleur of mooie print. Bij een wat rechter figuur is het belangrijk om je (ontbrekende) taille te accentueren. Een riem of peplum blazer is de oplossing. Heb je brede schouders? Draag dan een jasje met een lange smalle kraag.

Rok
De plooirok en kokerrok zijn net zo’n basis item als een witte blouse en zwarte pantalon; iedereen moet er één in haar kast hebben hangen. De hoge rok accentueert je taille en benadrukt je curves op een stijlvolle manier. Durf je een strakke rok nog niet aan? Draag net als veel celebs een corrigerend broekje. Let ook goed op de keuze van het materiaal. Voor een plooirok is de lengte van de rok en de valling van de plooien het belangrijkst. Heb je een klein buikje? Zorg dat de plooien over je buik vallen en niet te laag over je heupen vallen zodat je alleen maar breder lijkt. Accentueer je taille extra voor een mooie curve.

Laatste nieuws