Kim Kardashian wil eigen placenta opeten

Dat Kim Kardashian er alles aan doet om zo jong mogelijk te blijven, weten we allemaal. En dat ze daarbij best ver gaat...

Dat Kim Kardashian er alles aan doet om zo jong mogelijk te blijven, weten we allemaal. En dat ze daarbij best ver gaat, is ook bekend. Zo heeft de realityster het nu in het hoofd om na de geboorte van haar dochtertje haar eigen placenta op te eten. Ze gelooft dat ze er hierdoor jong uit zal blijven zien, net als het effect van een vampire facial.

“Ik wil het echt doen”, zegt Kim tegen haar dokter, nadat ze hem heeft gevraagd of het eten van de placenta inderdaad dit effect zal hebben. De dokter ontkent dit niet. Haar moeder Kris Jenner reageert geschokt op de mededeling, zo is te zien in een videofragment uit de realityserie rondom de Kardashians op de website van New York Daily News. “Gatver”, roept Kris uit.

Mad Men-actrice January Jones en Playboy-model Holly Madison hebben ook hun eigen placenta opgegeten. Ook Victoria Beckham gelooft dat de nageboorte goed is voor een jeugdig uiterlijk. Zij laat de placenta van schapen op haar gezicht smeren in een dure kliniek in Los Angeles.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws