Kanye West ‘kapot’ van uitlekken videoclip

Kanye West is ‘er kapot van’ dat beelden van zijn nieuwe videoclip Black Skinhead maandag online zijn uitgelekt. De 36-j...

Kanye West is ‘er kapot van’ dat beelden van zijn nieuwe videoclip Black Skinhead maandag online zijn uitgelekt. De 36-jarige rapper heeft diverse websites dringend verzocht om de clip, die nog niet af is, zo snel mogelijk van het net te halen.

De rapper, die onlangs zij eerste kindje verwelkomde met Kim Kardashian, is woest dat de beelden zonder zijn toestemming online werden gedeeld. Hij twitterde dinsdag: “De BLKKK SKKKN HD video die gisteren is uitgelekt, is niet de definitieve versie. Samen met Nick Knight heb ik 5 maanden aan de video gewerkt en als creatieveling breekt je hart als zoiets gebeurt.”

Hij vervolgt: “De definitieve versie is volgende week klaar, dus iedere website die de uitgelekte versie heeft geplaatst, vraag ik om deze zo snel mogelijk te verwijderen. Geef Nick en mij alsjeblieft de kans om de wereld te laten zien waar we de laatste maanden over wakker hebben gelegen.” Kanye had ook nog een boodschap voor de boosdoener. “Voor diegene die de clip heeft gelekt…F* You!”

Het nummer Black Skinhead maakt onderdeel uit van zijn nieuwe succesvolle album Yeezus.

Bron: BuzzE

Laatste nieuws