Mooie strandtassen voor de zomer

Als je het ons vraagt, is de strandtas een van de musthaves voor deze zomer. Maar welke type neem je mee? Wij keken de k...

Als je het ons vraagt, is de strandtas een van de musthaves voor deze zomer. Maar welke type neem je mee? Wij keken de kunst af bij grote ontwerpers als Marc Jacobs, Alexander Wang en Dolce & Gabbana.

Transparante tas
Op het strand mag je best laten zien wat je bij je hebt. Kies daarom net als Vivienne Westwood, Marc by Marc Jacobs en Simone Rocha voor een transparante tas. Groot pluspunt: gelekte zonnebrandcrème is in no time te verwijderen.
Shop: Mexx, € 22,95

Clutch
In een clutch kan meer dan je denkt. Bovendien kun je met dit type meteen door van beach naar bar. Gespot bij onder andere Etro en Kenzo.
Shop: X-Originals, € 69,00

Geweven tassen
Tas van geweven touw of ander materiaal zijn helemaal in. Daar sluiten Dolce & Gabbana en Donna Karan zich helemaal bij aan.
Shop: Pepe Jeans, € 70,00

Rugzak
Praktisch, handig en ook nog mooi. De rugzak is terug van weggeweest. Ideaal voor een dagje strand, zeggen ook Versus en Hermes.
Picard, € 119,95

Shopper
Een grote shopper heeft iedereen wel in de kast. Geef ‘m een tweede functie en neem ‘m mee naar het strand. Gezien onder andere bij Lacoste en Paul & Joe.
Anna Field, € 22,95


Visnet tas
Misschien wel het leukst van allemaal: de tassen die geïnspireerd zijn op het visnet. Lekker vrolijk en helemaal passend bij zee en strand. Gespot bij: Alexander Wang en Caroline Charles.
Asos, € 33,14

 

Beeld: Imaxtree

Laatste nieuws