Zomertrend 2013: Strepen

Stippen, sterretjes en blokjes? Wij zetten er een dikke streep door. Deze zomer staat volledig in het teken van de stree...

Stippen, sterretjes en blokjes? Wij zetten er een dikke streep door. Deze zomer staat volledig in het teken van de streep. Ontwerpers als Marc Jacobs, Tommy Hilfiger en Dolce & Gabbana kozen massaal voor items met de streep. Van horizontaal tot verticaal en diagonaal. Alles mag!

Zo kiest het Italiaanse modehuis Dolce & Gabbana voor veel gekleurde, brede strepen. De ene keer horizontaal verwerkt, de andere keer verticaal. Michael Kors kiest voor kledingitems met dunne strepen, waarbij ook verschillende kleuren worden gecombineerd. Denk aan donkerblauw met rood en donkerblauw met groen.

Streep er door!

Ook Tommy Hilfiger combineert er met de streep flink op los. Moschino houdt het klassiek en combineert vooral zwart met wit. Een paar items bevatten een gekleurde streep. Dit geldt eveneens voor Marc Jacobs die het qua kleur ook niet te bont maakt. Bij de Amerikaanse ontwerper zien we vooral veel rood en zwart.

Beeld: Imaxtree

 

Laatste nieuws