Nicki Minaj via MTV ten huwelijk gevraagd

DJ Khaled heeft Nicki Minaj via MTV News ten huwelijk gevraagd. En nee het is geen grap. Khaled leek serieus te zijn in...

Lees ook

DJ Khaled heeft Nicki Minaj via MTV News ten huwelijk gevraagd. En nee het is geen grap. Khaled leek serieus te zijn in het filmpje. Hij haalde er zelfs een 10-karaats gouden ring bij ter waarde van zo’n 500.000 dollar die uitgebreid in beeld kwam.

“Nicki Minaj, Ik ben op MTV”, begon de rapper. “Ik houd van je. Ik vind je leuk. Ik wil dat je de mijne wordt”, zei hij vervolgens. “Ik ben op MTV omdat het een wereldwijd netwerk is. Ik vertel je dit niet persoonlijk omdat je zo druk bent. Ik ben eerlijk. Ik wil met je trouwen.”

Ideale koppel
Volgens Khaled vormen de twee het ideale koppel. “We hebben dezelfde symptomen. We lijden allebei aan succes. Jij bent aan het touren. Je maakt muziek en je bent aan het winnen. En dat snap ik. Daarom denk ik dat je een man nodig hebt in je leven die voor je zorgt en jou respecteert.” Wat de rapster heeft geantwoord, is niet duidelijk. Het is stil aan het Minaj-front. Ze retweette wel de link met het filmpje.

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook