Fans willen sekstape van Ryan Gosling

Filmfans hebben Ryan Gosling gekozen als de mannelijke acteur waarvan ze het liefste een uitgelekte seksvideo zouden wil...

Lees ook

Filmfans hebben Ryan Gosling gekozen als de mannelijke acteur waarvan ze het liefste een uitgelekte seksvideo zouden willen zien. De Drive-ster versloeg, in een gezamenlijke online-enquête van de pornowebsites XCritic en Vivid Entertainment, nipt collega Brad Pitt.

Gosling kreeg 21,6 procent van de stemmen, 4,4 procent meer dan de echtgenoot van Angelina Jolie. Channing Tatum belandde op de derde plaats in de lijst, waarop Matthew McConaughey en Johnny Depp de top 5 completeren.

Vorige maand kwam Jennifer Lawrence nog als winnares uit de bus in de vrouwelijke variant van de verkiezing. De Silver Linings Playbook-actrice kreeg destijds meer stemmen dan mede-Oscarwinnares Anne Hathaway.

Waar het celebrity-koppels betreft, zouden de deelnemers van de enquête het liefste een sekstape zien van Justin Timberlake en Jessica Biel. Op de tweede plaats eindigden Jennifer Aniston en Justin Theroux, net voor Brad en Angelina. Prins William en Kate, en het lesbische stel Ellen Degeneres en Portia de Rossi maken de top 5 compleet.

Bron: BuzzE Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook