Lindsay Lohan uit rehab

Lindsay Lohan is weer op vrije voeten, schrijft E! Online. De actrice moest 90 dagen doorbrengen in een afkickkliniek, v...

Lees ook

Lindsay Lohan is weer op vrije voeten, schrijft E! Online. De actrice moest 90 dagen doorbrengen in een afkickkliniek, vanwege haar roekeloze rijgedrag en omdat ze had gelogen over een auto-ongeluk waarbij ze betrokken was.

Lindsay rookte buiten de kliniek nog even snel een sigaretje, waarna ze in een auto stapte die haar wegbracht. Waar ze precies naartoe ging, is niet bekend. Er staat woensdag nog wel een hoorzitting voor haar zaak gepland, maar daar hoeft de filmster niet bij te zijn. Bekijk hier de foto van haar vertrek.

LiLo keert direct na haar afkickperiode terug in de schijnwerpers met een druk programma. Ze is maandag gastpresentator bij de talkshow Chelsea Lately op televisiezender E!, ze vervangt de presentatrice omdat deze op vakantie is.

Vervolgens staat voor de actrice een 8-delig interview plaats met Oprah Winfrey voor haar tv-zender OWN. Voor deze serie haalt ze eventjes 2 miljoen dollar in het laadje. Kassa!

 

 

Bron: BuzzE / Beeld: Getty

Laatste nieuws

Zie ook