Exen Badr Hari saboteren relatie met Estelle

Altijd lastig, de ex-files. Daar kan Badr Hari over meepraten. Zijn ex-vriendinnetjes zouden proberen zijn relatie met E...

Lees ook

Altijd lastig, de ex-files. Daar kan Badr Hari over meepraten. Zijn ex-vriendinnetjes zouden proberen zijn relatie met Estelle Cruijff te dwarsbomen. “Ik weet niet wat die vrouwen bezielt, ze gunnen Estelle het licht in de ogen niet”, zegt Badr in Story.

De kickbokser beweert dat het gerucht dat hij vreemdgaat niet klopt. “Door vervelende praatjes rond te strooien, hopen ze kennelijk dat Estelle aan mij gaat twijfelen en dat we knallende ruzie krijgen.”

De motieven van de exen zijn niet bekend bij de sporter, maar hij heeft wel een vermoeden. “Wellicht hopen ze dat ik bij hen terugkom en proberen ze dat te forceren door Estelle en mij uit elkaar te drijven.” Volgens Badr zijn die pogingen zinloos. “Ik heb met heel mijn hart voor Estelle gekozen. Ik ben stapelgek op haar. Ik houd van Estelle!”

Estelle laat Story weten dat zij haar nieuwe liefde gelooft. “De praatjes over Badrs ontrouw laten me niet koud, dat geef ik toe. Om te voorkomen dat geruchten een wig tussen ons drijven, praten we er dus samen over. Ik twijfel niet aan Badr en onze relatie staat verder ook niet onder druk.”

Bron: BuzzE – Beeld: ANP

Laatste nieuws

Zie ook