Kerry Washington en Justin Timberlake best gekleed

De lijst van de best geklede celebs 2013 van Vanity Fair is er. En er zitten zeker wat verrassingen tussen! Kate, the Du...

Lees ook

De lijst van de best geklede celebs 2013 van Vanity Fair is er. En er zitten zeker wat verrassingen tussen!

Kate, the Duchess of Cambridge, staat net als vorig jaar op de lijst en wordt door het tijdschrift geroemd om haar blauwe polkadot-jurk van Jenny Packham die ze vlak na de bevalling droeg. Andere royals op de lijst zijn onder andere Prinses Letizia van Spanje en Prinses Madeleine van Zweden. Prins Harry, die in de editie van 2012 nog wel tot best gekleed genoemd werd, is deze keer afwezig.

Op de lijst staan ook wat modellen zoals Gisele Bündchen en ontwerpers als Tory Burch, Victoria Beckham en Alice Temperley. 

Ook Justin Timberlake verdiende een plaats als best geklede celeb. Dit zou kunnen komen door zijn fashionable Tom Ford-stijl.

Opvallend is de nominering van Kerry Washington, bekend van films als Django Unchained. Zij wordt door Vanity Fair geroemd om haar vrouwelijke en elegante stijl. De actrice is ook te zien op de voorkant van het augustus-nummer van Vanity Fair.


Laatste nieuws

Zie ook