Make-uptips voor op het strand

Make-up dragen tijdens een bezoekje aan het strand is vaak lastig. Te veel kan ervoor zorgen dat het gaat vlekken, te we...

Lees ook

Make-up dragen tijdens een bezoekje aan het strand is vaak lastig. Te veel kan ervoor zorgen dat het gaat vlekken, te weinig geeft je waarschijnlijk een kaal gevoel op je gezicht.

Wij van Grazia hebben voor je de oplossing. In 5 stappen ben je beachproof!

STAP 1
Begin met het aanbrengen van een zonnebrand. BB creams met een hoge beschermingfactor werken ook goed.

STAP 2
Gebruik een huidkleurige eyeliner om te voorkomen dat je make-up gaat vlekken. Houd het bij één laag mascara en gebruik eventueel goudkleurige oogschaduw (deze kleur is een ware toevoeging op een gebruinde huid).

STAP 3
Als je behoefte hebt aan foundation kun je het beste een getinte huidcrème gebruiken. Wanneer je van jezelf een wat vette huid hebt, is poeder een aanrader. Zon weerkaatst namelijk alles dat glimt.

STAP 4
Vermijd plakkerige lipgloss en ga voor een gekleurde lippenbalsem of verzorgende lipstick. De lippenbalsem zal je de juiste hoeveelheid kleur geven, de lipstick zal lang blijven zitten.

STAP 5
Houd je kapsel simpel voor een ultiem resultaat. Draag losse krullen of gebruik een beetje haargel om het achterover te kammen. Voila, een catwalklook binnen een minuut!

 

Laatste nieuws

Zie ook